Ai nevoie de filtru de ulei
CLICK AICI
UTILIZARE

Prolong Transmission Treatment  se pune in proportie de 5% din volumul fluidului de transmisie. Se schimba o data cu uleiul si este recomand a fi schimbat de fiecare data cand se schimba uleiul de transmisie / diferential.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA
ALTI CLIENTI AU MAI CUMPARAT

PROLONG Tratament Pentru Transmisii cu AFMT+

Pentru Transmisii Prolong cu AFMT+ este amplificatorul ideal pentru lubrifierea excelenţă şi tratarea transmisiilor manuale sau automate în orice regim de utilizare. AFMT+ are integritatea şi stabilitatea moleculara pentru a rezista temperaturilor şi presiunilor din transmisiile auto şi industriale, fără a se deteriora şi oxida. Tratamentul de Transmisie Prolong nu este un lubrifiant sau un aditiv. Este un “Polarized high strength film fluid” adică un tratament de metal cu “peliculă polarizată de mare rezistenţă.” Prolong Transmission Treatment este cel mai bine cotat produs din lume pentru aditivarea uleiului de transmisii de orice tip, in special transmisii in sarcina precum un dube si camioane dar ideal pentru masini in trafic urban care schimba foarte frecvent vitezele unde protectia anti-forfecare este esentiala.

Ofera compatibilitate totala cu orice tip de transmisie, manuala sau automata. Amelioreaza majoritatea problemelor manifestate de transmisii.

Ce face PROLONG Tratament Pentru Transmisii cu AFMT+

  • Eliberează valvele lipicioase care provoacă “agăţatul” la schimbul de viteze
  • Reduce sau elimină ezitarea transmisiei sau schimbul dificil de viteză
  • Reduce temperatura de funcţionare cu 6-10%. Transmisia functioneaza mult mai eficient si mai rapid
  • Reduce sau elimină şpanul care provine din uzura angrenajelor
  • Elimină senzaţia de “şoc” la schimbul de viteză
  • Compatibil cu orice ulei de transmisie automată (ATF)
GRAMAJ PRET (lei) PRET
(lei)
PRET PROMO (lei) PRET
PROMO
PROMO CANT
236 ml 129,00 Disponibil in stoc
REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
POP SEBASTIAN
IMPECABIL PRODUSUL. AM LUAT SI EU UNUL ACUM 1 LUNA.SI-A FACUT EFECTUL DUPA APROXIMATIV 2000 DE KM.CUTIA SCHIMBA FANTASTIC, CRED CA DACA O LUAM NOUA NU MERGEA ASA. DACA DORITI PERFORMANTE MAXIME SCHIMBATI SI ULEIUL DIN CUTIE! INTREBARE PENTRU MODERATOR: ESTE O PROBLEMA CA AM PUS MAI MULT DECAT PROPORTIA MENTIONATA IN DESCIREREA TEHNICA DE PE SITE?
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR