Ai nevoie de filtru de ulei
CLICK AICI
UTILIZARE

Acest antigel se poate folosi cu apa normala de robinet deoarece contine inhibitori de rugina, antidepuneri si anticalcar. 

Instructiuni de Diluare - NU FOLOSITI ANTIGEL MAI CONCENTRAT DE 70/30

 • 50/50 = - 39 C
 • 70/30 = - 64 C

Specificatii Autoturisme:

 • AUDI / VW TL774F/G (G12, G12+, G13)
 • Ford ESE - M97B44-A
 • Chrylser MS 7170
 • GM 1825M and 1899M - Dexcool
 • Toyota TSK26016
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Mercedes Benz B325.0, B325.2
 • Hyundai
 • Honda HES D2009
 • BMW (all vehicles)
 • Mazda MW121D
 • Porsche TL774C / D - All vehicles
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
ALTI CLIENTI AU MAI CUMPARAT

TRIAX All-Vehicle Antifreeze 100% si Pre-diluat ELC (Extended Life Coolant) G12, G12++, G13

TRIAX All-Vehicle ELC Antifreeze/ Coolant este formulat cu HOAT (Hybrid Organic Acid Technology) - cea mai avansata si performanta tehnologie pentru racirea si protectia motoarelor diesel heavy duty, precum si a autoturismelor de orice tip. TRIAX All-Vehicle ELC contine un aditiv special formulat pentru antigel (SCA) Supplemental Coolant Additive, care este extrem de eficient in prevenirea coroziunii, evaporarii, depunerii si are o rata de degradare extrem de lenta. Utilizarea de SCA este vitala in longevitatea si protectia motoarelor diesel, atat heavy duty, cat si cele din autoturisme, prevenind formarea de zone vidate in antigel. Vibratia camasilor produce aceste zone care, fara aditivare SCA, ajung la fisurarea camasilor si a blocului motor. Aditivarea SCA previne formarea acestor zone de vid si mentin integritatea blocului motor.

INTERVAL DE SCHIMB EXTREM DE LUNG

 • Autoturisme: 240,000 km sau 5 ani - care vine primul

Beneficii si Performanta:

 • Compatibilitate totala cu orice sistem de racire, de la orice masina sau echipament, inclusiv G12, G12+, G12++ si G13
 • Protectie superioara delunga durata pentru toate tipurile de motor
 • Previne rugina, depunerea, coroziunea si deterioarea sistemelor de racire
 • Fabricate cu premium ethylene glycol avand proprietati exceptioanale de transfer termic (racire). +20% fata de propylene-glycol utilizat in antigelul European si  +60% fata de apa pura
 • Extrem de benefic pentru motoare foare solicitate pe benzina, precum si motoare heavy duty diesel
 • Viata extrem de lunga
 • Total compatibil cu orice sistem de racire BMW, Audi, Honda, Toyota, VW, Mercedes Benz, Chrysler, etc.
 • Protectie pe viata a sistemului de racire si sensorilor + termostat, daca se face sparare a sistemului de racire o data la 5 ani

PRODUSUL ESTE DISPONIBIL IN FORMA CONCENTRATA SAU PRE-DIULAT GATA DE UTILIZARE (NUMAI SA IL TORNI IN RADIATOR)

GRAMAJ PRET (lei) PRET
(lei)
PRET PROMO (lei) PRET
PROMO
PROMO CANT
3.78L - Prediluat (-36) 66,00 Momentan indisponibil Momentan indisponibil

3.78 L - Concentrat (-78C) 99,00 Momentan indisponibil Momentan indisponibil

Des raspandite mituri despre antigel si rolul acestuia.

Rolul primar al antigelului nu este ca protecție anti-îngheț şi ca şi lichid de răcire...transferul de căldură între motor şi aer, iar calitatea acestuia este la fel de importantă ca a uleiului de motor.

Sistemul de răcire la motoarele diesel, în special cele Europene de VW, BMW, AUDI etc, precum si în regim de heavy duty, transport comercial, construcţii, minerit şi agricultură, este unul dintre componentele critice întregului echipament. 95% din daunele critice la motoare se întâmplă din cauza sistemului de răcire şi a problemelor cu acesta. Utilizarea de antigel prost în România este epidemică şi acest lucru s-a moştenit de pe vremea când era un singur tip de antigel, iar costurile de întreţinere erau irelevante, ineficienţă la ordinea zilei şi nimeni nu era interesat de ce şi cum se strică.  Astazi totul s-a schimbat, dar moştenirea a rămas, rezultând în cheltuieli fabuloase şi totuşi utilizatorii nu fac conexiunea între antigel şi problemele pe care le au.

Antigelul nu prea contează, ieftin să fie - oricum o să am probleme de curgeri din radiatoare şi îl schimb.

Acest lucru este fundamental fals, în realitate este complet invers. Antigelul, ca şi uleiul de motor, trebuie să conţină aditivare anti-coroziune, anti-rugină, anti gelare. Antigelul “verde” este antigelul standard pe care foarte mulţi consumatori heavy duty si cu masini ultra-performante îl folosesc. Acest antigel nu conţine nici un fel de aditivare, este numai etynlyn-gycol în formă pură.  Rolul acestor aditivi este de a preveni coroziunea, supra-încălzirea şi depunerile în sistemul de răcire. Utilizarea antigelului “verde” fără aditivare este primul factor care duce la problemele epidemice ale sistemelor de răcire pentru motoare diesel în România şi cresc costul întreţinerii acestor sisteme cu cca 1000% când se ţine cont de completări, defecţiuni, blocaje, scurgeri şi manoperă care toate înseamnă bani.  Statistic - costul utilizării antigelului de proastă calitate sau fără specificaţii heavy duty, după ce se iau în considerare costurile ulterioare - este de cca 58 de lei pe litru de antigel diluat.

Anti-gelul trebuie schimbat în fiecare an.

Acest lucru este adevărat numai pentru antigel “verde”... dar nici măcar pentru acela. Acel antigel trebuie schimbat la fiecare 2-3 luni pentru a preveni problemele. Intervalul de schimb la antigel este dat timpul în care acesta îşi epuizează toţi aditivii şi oferă zero protecţie anti-coroziune şi depuneri. Antigelul verde nu are aditivi deci teoretic intervalul de schimb la acesta este zero. Singura protecţie pe care acest antigel o oferă este protecţie anti-inghet. Nimic altceva.Antigelul TRIAX All-Vehicle ELC este unul heavy duty depăşind normele VW, BMW, Mercedes Benz, John Deere, Cummins, Freightliner, Caterpillar, MAN, SCANIA, VW G12, G13 şi are 100% epuizare de aditivare (ie Interval de schimb) de 500,000 de mile sau 800,000 km - sau 5 ani.

Ce culoare de antigel sa iau? Rosu sau Verde?

Culoarea antigelului nu are nici o treaba cu ce face. Culoarea este o metoda de a deosebi antigelul de ulei si de a nu pune una in loc de alta, deoarece rezultatele sunt catastrofice. Antigelul pur este usor galben la culoare iar culoarea verde, rosu, sau violeta este data de un pigment care se pune in produs de catre fabricant. Multi comercianti in Romania vand antigel standard (verde) colorat rosu (roz) drept antigel long-life doarece multi oameni cumpara antigelul pe baza de culoare nu de specificatii.

REVIEW-uri CLIENTI
(3 comentarii)
Cip
F bun..merită orice bănuț!
Minca Sorin
Un antigel bun, in folosesc de 7 luni si acuma am fost sa imi schimbe radiatorul ca am luat o piatra sau ceva in el. Mi-a placut ca in interior avea ZERO depuneri, nimic. Din cate radiatoare am schimbat in ultimii 10 ani, nu am vazut radiator fara praful ala alb si coroziune. Produs excelent. Recomand.
MG
Cum sa cuperi antigel la butoi de 60 L, pentru un autoturism ! Nu ar fi firesc sa desfaceti si in volume mici. Altfel Dvs., sunteti o companie pentru camioane si noi, cei cu autoturisme, nedetinatori de flote, va confundam ?
ULEIDEMOTOR.COM
Acest antigel va fi disponibil la ambalaj de 1 US gallon (3.78 L), concentrat, incepand de la 1 Octombrie 2015. Noi nu "desfacem" aceste produse si nu re-ambalam. Toate produsele sunt in ambalajul original. Nu suntem o firma de camioane, avem foarte multe produse si pentru autoturisme, acest produs din pacatate nu este disponibil la ambalaj mic deocamdata. Ne cerem scuze.
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR