Ai nevoie de filtru de ulei
CLICK AICI
UTILIZARE

Pentru rezultate cat mai bune este recomandat sa se aplice pe o suprafata curata. Se poate utiliza atat pe suprafete ude cat si uscate. Se pulverizeaza pe sectiuni in functie de cum se sterge. Utilizati o laveta uscata din microfibra pentru a distribui produsul pe suprafata. Folositi o alta laveta pentru a obtine stralucirea dorita.

Nu este recomandat sa se utilizeze pe suprafetele foarte murdare sau pe care se merge si pot deveni alunecoase.

Se poate utiliza pe: fibra de sticla, lacul transparent aplicat pe vopsea, metale vopsite, plasticuri, otel inoxidabil, aluminiu si alte suprafete neporoase.

303 SPRAY WAX - Pulverizator cu ceara premium Caranuba

303 SPRAY WAX - Pulverizator cu ceara premium Caranuba este solutia cea mai rapida pentru ca masina dumneavoastra sa straluceasca. Acest produs contine o formula speciala care indeparteaza cu grija petele de apa, murdarie si alte resturi, lasand in acelasi timp un strat protector impotriva acestora care rezista pana la 90 de zile. Deasemenea ofera protectie UV superioara care previne decolorarea vopselei.

AVANTAJE

  • Se poate utiliza pe: vopsea, fibra de sticla, plastic, strat de gel sau lac, crom, otel inoxidabil sau multe alte suprafete neporoase
  • Contine ceara premium de Caranuba care amplifica luciul
  • Se poate aplica pe suprafete umede sau uscate
  • Protectia impotriva petelor, prafului sau a altor resturi rezista pana la 90 zile iar protectia UV rezista pana la 30 zile pentru a preveni decolorarea culorii
  • Extrem de economic - 1 flacon 473 ml ajunge la 2-3 masini pentru 3 ani
GRAMAJ PRET (lei) PRET
(lei)
PRET PROMO (lei) PRET
PROMO
PROMO CANT
473 ml + Microfibra Gratuita 85,00 Disponibil in stoc

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR