Ai nevoie de filtru de ulei
CLICK AICI
nu stii
CE SA COMANZI?

Aditivi / Aditivi motorina

TRIAX Diesel Complete - All-in-One - Aditiv Complete Motorina
(22)

TRIAX Diesel Complete este un aditiv unic in Romania, ultra concentrat. Contine un pachet de detergenti de ultima generatie care dizolva rapid depunerile de pe pistoane, pompa de combustibil, valve, injectoare si liniile de alimentare. Lubrifiaza tot sistemul de combustie diesel - injectoare si pompa.

Cu tehnologie DIESELLUBE pentru lubrifierea pompei de injectie si injectoarelor.



Disponibil in ambalaj de: 118 ml
33,00 lei
DIESEL POWER! Aditiv Motorina Cifra Cetanica
(3)

DIESEL POWER! Cetane Booster este folosti pentru a imbunatati proprietatile motorinei, ridica cifra cetainca, ajuta mult performanta masinii fara a pune in pericol injectoarele sau orice alte componente. Aprobat pentru utilizare in orice tip de motor diesel de autoturisme, auto-utilitare sau camioane. Asigura arderea completa a motorinei si creste considerabil puterea motorului si cuplului transferat la roti.

Creşte cuplu motoarelor diesel cu cca 8-15% şi reducere de consum 2-4%

 



Disponibil in ambalaj de: 355 ml , 591 ml
36,00 lei
HEET Aditiv Anti-Apa Motorina
66%
(0)

Un produs absolut necesar pentru orice masina diesel pe timp de iarna. Aditiv impotriva gelarii motorinei la temperaturi secazute. Protejeaza: injectoare, pompa de combustibil si liniile de alimentare de condens si ceara provenita de la cristalele de gheata. Previne gelarea motorinei si ii mentine fluiditatea pana la -35° Celsius. 



Disponibil in ambalaj de: 355 ml
6,50 lei
19,00 lei
DIESEL POWER De-Congelant De Motorina
50%
(0)

DIESEL POWER De-Congelant de Motorina de-congeleaza motorina deja gelata in filtre, pe liniile de alimentare si in rezervor. 



Disponibil in ambalaj de: 946 ml - 1 US Quart
24,32 lei
48,00 lei
de ce
noi?
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR