ULEIURI PENTRU UTILAJE DE CONSTRUCTII


Aici poti selecta ce uleiuri ai nevoie pentru utilajul tau. Recomandarile noastre sunt in baza utilizarii generale a majoritatii utilajelor si este posibil sa nu se potriveasca exact pentru ce ai nevoie. In cazul in care ai nevoie de ajutor, te rog sa ne contactezi. Recomandat pentru orice tip de utilaje din orice an. 

AFLA DETALII
ULEIURI PENTRU TRACTOARE AGRICOLE


Gama completa de uleiuri TRIAX Agra recomandata pentru utilaje agricole, categorizate pe aplicatii - motor, hidraulica, transmisii, punti. Produsele sunt fabricate exclusiv in USA si inlocuiesc orice ulei original de la oricare fabricant. Total Compatibilite cu JOHN DEERE, CASE, CLAAS, FENDT, MASSEY FERUGSON, KUBOTA, si multe altele 

AFLA DETALII
ULEIURI PENTRU CAMIOANE


Gama de TRIAX FLEET este exclusiv dedicata camioanelor de transport, precum MAN, VOLVO, Scania, Renault, Mercedes Benz. Compatibilitate totala cu oricare camion din orice an, inclusiv Euro 5, 6 precum si cele mai vechi. Granteaza economie de combustibil de minim 1.5% si intervale de schimb care depasesc 100,000 km. 

AFLA DETALII
ULEIURI PENTRU AUTOTURISME


Recomandarile de top pentru gamele de uleiuri TRIAX pentru autoturisme. Te ajuta la selectarea uleiurile auto in functie de utilizare - motor, transmisie, ATF, diferential, servo. Etc. Include autoturisme diesel si benzina din orice an si orice marca, inclusiv cele moderne cu DPF si SCR. 

AFLA DETALII