Informatii utile

Conditii de Livrare Standard

Costul de lvirare standard pentru toate comenzile de pe site, este de 22 lei cu TVA inclus in zonele de acoperire Nemo Express si Urgent-Cargus. CLICK AICI pentru a vedea lista de localitati cu zero km. Daca localitatea dvs nu este in acesta lista, veti fi contactat ulterior pentru a se confirma costul suplimentar de livrare sau aranjamente de ridicare a coletului de la una din locatiile din lista de mai sus.

Exceptii la aceasta conditie sunt produsele cu costuri de livrare speciale, precum promotii.

Conditii de Livrare Gratuita

Baremul de livrare gratuita este de 250 lei cu TVA inclus. Exceptii la aceasta conditie sunt produsele cu costuri de livrare speciale, precum promotii sau produse / ambalaje care au in descriere "Livrare Gratuita".

Ce este TRIAX AGRA?

TRIAX Agra este cea mai performanta gama de lubrifianţi dedicată exclusiv utilajelor agricole şi forestiere, si este fabricată în USA de TRIAX North American Lubricants. Pana in anul 2014, aceasta gama de produse nu era disponibila in afara Statelor Unite. Din 2014 produsele se exporta in peste 32 de tari si datorita calitatii oferite, au o crestere de piata extrem e rapida.

Care este diferenta intre TRIAX Agra si restul?

Ca si calitate, este o diferenţă majoră intra TRIAX Agra fata de orice alt ulei in Romania sau oriunde in lume. Produsele au aditivare superioara, formulare unica, performanta inegalabila, compatibilitate totala cu orice tipuri de utilaje de la orice marca si model, din orice an, inclusiv cele in garantie.

Majoritatea lubrifianţilor universali utilizează pachete de aditivi generici şi nu conţin adivi de protecţie speciali pentru a face faţă condiţiilor de lucru agricol şi a utilajelor în regim foarte solicitant de exploatare.  Supra-aditivarea uleiurilor din gama Triax Agra constă în nivele foarte ridicate de protecţie împotriva uzurii si aditivarea sa unica cu Molybenum si Boron.  Uleiurile TRIAX Agra îşi menţin integritatea chimică când motorul este expus continuu regimului de sarcină variabilă, temperaturi ridicate intermitente, condiţii de praf şi contaminare. 

Peste 300 de fermieri Romani au incercat produsele dupa care a urmat trecerea intregii flote agricole pe TRIAX Agra.

TRIAX FLEET 

Triax Fleet face parte din brandul TRIAX si gama de lubrifianti exclusiv destinata flotelor comerciale de camioane si auto-utilitare. TRIAX FLeet a steta noi standarde de calitate si performanta in domeniul heavy duty prin aditivare unica si utilizarea uleiurilor de baza Group III si Group IV (Full Sintetice) in fabricarea majoritatii produselor sale. TRIAX Fleet este exportat din Statele Unite si distribuit in 68 de tari. Calitatea produselor este consacrata si acest brand si-a facut reputatia prin performanta iesita din comun cu mult peste brandurile mari Europene. Gama de produse este completa, oferind compatibilitate totala cu orice tip de camion sau motoare diesel existente, de la Euro I pana la Euro VI ultra performante. 

Beneficiile si Diferentele

 • Rezistenta exceptionala la contaminare cu praf si cenusa
 • Aditivare unica cu Molybenum si Boron pentru protectie superiora anti-uzura, in special in regim de lucru foarte solicitant
 • Integritate a peliculei de ungere aproape totala in orice regim de functionare
 • Uleiuri de baza sintetice, ceea ce inseamna ca produsul final se degrazeaza foarte lent oferind intervale de schimb de doua sau trei ori mai lungi decat lubrifiantii obisnuiti
 • Aditivarea unica capteaza pana la 70% mai multa cenusa decat orice alte produse din lume
 • Stabilitate la oxidare si nitratie cu pana 150% mai mare decat aproape orice alte produse, indiferent de marca

PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA

- ANALIZA DE ULEI DE MOTOR SI TRANSMISIE PENTRU PERSOANE FIZICE -

Pentru prima data in Romania, WESTONE (uleidemotor.com) ofera clientilor persoane fizice oportunitatea de a diagnostica probleme cu masina inainte ca acestea sa devina extrem de costisitoare si critice. Acest lucru il facem prin a da access clientilor nostrii la laboratoarele de analiza de lubrifianti, folosite de TRIAX Lubricants North America, pentru monitorizarea si optimizarea utilizarii lubrifiantilor.

CE ESTE ANALIZA DE ULEI?

Analiza de ulei este pentru motoare exact ce este analiza de sange pentru oameni. Analiza de ulei este utilizata la scara foarte larga pentru:

 • A optimiza intervaele de schimb la uleiuri de motor, transmisie si hidraulice (schimbi uleiul prea devreme sau prea tarziu?)
 • A prevenii defectiuni critice la turbina, pistoane, segmenti, cuzineti, chiuloasa, racire, valve, pompa de ulei si multe altele
 • A diagnostica abnormalitati de functionare
 • A vedea daca uleiul utilizat este corect sau nu, sau daca uleiul este ce a spus fabricantul / comerciantul ca este

CE INCLUDE ACEASTA ANALIZA SI CE INSEAMNA?

Analiza include toate aspectele critice 

 • Test de spectroscopie - analizeaza contaminati in ulei, precum antigel, apa sau combustibil?
 • Test de metalurgie - analizeaza metale prezente in ulei, precum titaniu, cupru, otel, tinichea, crom si alte metale care fiecare provin de la anumite componente din motor. 
 • Test de particule - exista depuneri in ulei, cenusa, praf sau alti contaminati solizi non metalici?
 • Proprietati fizice ale uleiurilor - indice de vascozitate, TBN, vascozitate kinematica, 

CE INSEAMNA PENTRU TINE TOATE ACESTE TESTE SI CUM TE BENEFICIAZA?

Toate aceste teste iti vor indica daca sunt probleme cum masina sau uleiul inainte sa aiba simptome. 95% din probleme auto in special cele de motor si transmisie au simptome imperceptibile si ajung la daune masive si extrem de costisitoare.

 • Toate griparile de motor sunt sesizabile la analiza cu mult inainte sa se intample.
 • E problema uleiul pe care il folosesti sau masina?
 • Stiati ca turbina poate sa se distruga de la un injector defect, chiuloasa sau segmentii de compresie? Degeaba schimbi turbina sau uleiul ca problema persista si va distruge si urmatoarea turbina.
 • Stiati ca cuzinetii, valvele si tachetii se pot compromite din cauza antigelului?
 • Stiati ca transmisia se poata gripa sau sa nu mai schimbe chiar cand totul pare perfect?
 • Masina consuma ulei dar nu stiu de ce - am schimbat 4 feluri de ulei si am fost la 5 mecanici dar tot asa consuma. De ce? - Analiza iti poate spune exact de ce.
 • Stiati ca sunt 44 de cauze pentru consumul de ulei care pot duce la griparea motorului sau la distrugerea pieselor critice?
 • Stiati ca un singur injector defect poate duce la ruperea vibrochenului si distrugerea cuzinetilor?
 • Stiati ca 50% din consumatorii de lurifianti folosesc uleiuri inadecvate si se bazeaza pe recomandarea mecanicilor sau prietenilor?  (10W-40 in loc de 5W-30,sau cu specificatii gresite)

Elementele abnormale sunt cu galben iar cele cu rosu sunt critice. 

CAT MA COSTA?

 • Costul analizei este de 300 de lei pe prima masina, cu TVA inclus.
 • Pentru fiecare masina aditionala (in acelasi timp) se adauga 80 de lei cu TVA inclus
 • Cea mai mare parte a acestui cost este curieratul DHL pana in Statele Unite.

UNDE SE FACE ANALIZA?

 • Laboratoarele TRIAX Lubricants & Polaris in USA

CAT DE DES SE FACE ANALIZA?

 • O data pe an daca nu aveti probleme. Daca sunt probleme de consum, zgomot, fum gros, sau alte simptome ingrijorante, atunci este recomandat sa o faceti imediat si INAINTE de a completa orice aditiv sa ulei pe este uleiul din baie care este afectat.

IN CAT TIMP PRIMESC REZULTATELE

 • 5 zile lucratoare de la expedierea de la WESTONE

CE PRIMESC IN RAPORT

 • Analiza detaliata
 • Diagnostic orientativ sau specific, depinde de problema
 • Recomandari de remedierea problemei sau de inspectie localizata
 • Tot raportul este in Engleza dar echipa Uleidemotor.com o sa va traduca complet raportul si recomandarile laboratorului.

CARE ESTE PROCEDURA?

Daca ai probleme cu masina

 1. Ne contactezi pe noi (Uleidemotor.com)
 2. Iti trimitem prin curierat rapid un flacon special ermetic pentru mostre de ulei
 3. NU COMPLETA ULEI LA MOTOR DECAT DACA ESTE ABSOLUT NECESAR (Se dilueaza uleiul afectat si poate ascunde probleme)
 4. Lasi motorul sa se incalzeasca sa ajunga uleiul la temperatura normala a motorului.
 5. Prelevezi mostra DIRECT DIN BAIE nu puneti in alt receipent - 100 ml de ulei din baia de ulei. Asigura-te ca flaconul este curat, nu pune altceva in el
 6. Inchide flaconul ermentic si trimite prin curierat rapid la uleidemotor.com (Str. Plevnei Nr. 83) cu fisa de mostra completata (iti dam noi fisa)
 7. Dupa ce prelevezi mostra, poti sa adaugi ulei sau sa il schimbi.
 8. Astept 5-6 zile si primesti rezultatele.

Daca nu ai probleme cu masina si vrei mostra informativa o data pe an.

 • Mergi cu masina 70% din intervalul de schimb obisnuit
 • Urmeaza punctele 1-8 de mai sus.

Toate produsele importate de WESTONE (Uleidemotor.com) sunt exclusiv fabricate in USA. Pentru noi cele mai importante lucruri sunt:

 1. CALITATE - Origine garantata, chimie de performanta imbatabila, producatori consacrati in toata lumea, rezultate incontestabile. 90% din clientii nostrii revin pentru acelasi produs.
 2. PERFORMANTA - Intervale de schimb lungi, rezultate incontestabile, curatenie incomparabila a motoarelor, transmisiilor, clienti multimit, putere mai multa, zgomot mai putin, probleme rezolvate sau ameliorate semnificativ.
 3. PRET - cea mai buna calitate posibila la cel mai bun pret posibil

Iti garantam ca orice produs achizitionezi de la noi, vei fi multumit de alegerea ta. Daca pana acuma ai folosit uleiuri Europene si produse facute in Europa, o sa vezi ce inseamna diferenta de performanta si calitate. 

Te asteptam!

ESTI MAGAZIN, DISTRIBUITOR sau SERVICE AUTO?

Daca esti revanzator si te intereseaza sa comercializezi oricare produs din gama noastra, contacteaza-ne. 

WESTONE ofera una din cele mai largi game de lubrifianti si fluide in Romania, cu aplicatii si spectru foarte larg de utilizare, exclusiv fabricate in USA. Diferentiaza-te fata de competitie si castiga increderea clientilor tai cu produsele de o calitate aparte care nu se vand pe toate gardurile. Creste-ti afacerea, adaosurile si satisfactia clientilor tai. 
 

Oferim

 • Gama unica de produse
 • Calitate calitate consacrata pe care clientii tai nu o vor mai gasi in alta parte
 • Branduri consacrate in toata lumea (Rislone, CITGO, TRIAX, DIESEL POWER, TRIAX Agra)
 • Calitate inegalabila in Romania (mai ales cu toate produsele care nimeni nu stie de unde vin exact)
 • Toate produsele sunt exclusiv fabricate in USA. 
 • Produsele noastre au o loialitate de clientela de 98%
 • Suport publicitar
 • Suport POS marketing in magazinul tau cu stand si brosuri (cere detalii)
 • Training de vanzari pentru agentii dvs sau oamenii de vanzari din magazin
 • Protectie zonala a pietei tale (nu vindem clientilor tai)
 • Promotii si discounturi exclusive
 • Livrare in 24 de ore

Va rugam sunati la 
732.117.809 sau 0264.415.513
sau scrieti la office@uleidemotor.com


 
de ce
noi?
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR