AI UTILAJE AGRICOLE?

Ce este TRIAX AGRA?

TRIAX Agra este cea mai performanta gama de lubrifianţi dedicată exclusiv utilajelor agricole şi forestiere, si este fabricată în USA de TRIAX North American Lubricants. Pana in anul 2014, aceasta gama de produse nu era disponibila in afara Statelor Unite. Din 2014 produsele se exporta in peste 32 de tari si datorita calitatii oferite, au o crestere de piata extrem e rapida.

Care este diferenta intre TRIAX Agra si restul?

Ca si calitate, este o diferenţă majoră intra TRIAX Agra fata de orice alt ulei in Romania sau oriunde in lume. Produsele au aditivare superioara, formulare unica, performanta inegalabila, compatibilitate totala cu orice tipuri de utilaje de la orice marca si model, din orice an, inclusiv cele in garantie.

Majoritatea lubrifianţilor universali utilizează pachete de aditivi generici şi nu conţin adivi de protecţie speciali pentru a face faţă condiţiilor de lucru agricol şi a utilajelor în regim foarte solicitant de exploatare.  Supra-aditivarea uleiurilor din gama Triax Agra constă în nivele foarte ridicate de protecţie împotriva uzurii si aditivarea sa unica cu Molybenum si Boron.  Uleiurile TRIAX Agra îşi menţin integritatea chimică când motorul este expus continuu regimului de sarcină variabilă, temperaturi ridicate intermitente, condiţii de praf şi contaminare. 

Peste 300 de fermieri Romani au incercat produsele dupa care a urmat trecerea intregii flote agricole pe TRIAX Agra.

de ce
noi?
Acceptam:
Cumparaturile dumneavoastra sunt in siguranta cu ULEI DE MOTOR