Ce este TRIAX AGRA?


TRIAX Agra este cea mai performanta gama de lubrifianţi dedicată exclusiv utilajelor agricole şi forestiere, si este fabricată în USA de TRIAX North American Lubricants. Pana in anul 2014, aceasta gama de produse nu era disponibila in afara Statelor Unite. Din 2014 produsele se exporta in peste 32 de tari si datorita calitatii oferite, au o crestere de piata extrem e rapida.

COMPATIBILITATE TOTALA CU ORICE TIP DE UTILAJE DIN ORICE AN SI ORICARE FABRICANT

 

 

 

Care este diferenta intre TRIAX Agra si restul?

Ca si calitate, este o diferenţă majoră intra TRIAX Agra fata de orice alt ulei in Romania sau oriunde in lume. Produsele au aditivare superioara, formulare unica, performanta inegalabila, compatibilitate totala cu orice tipuri de utilaje de la orice marca si model, din orice an, inclusiv cele in garantie. Majoritatea lubrifianţilor universali utilizează pachete de aditivi generici şi nu conţin adivi de protecţie speciali pentru a face faţă condiţiilor de lucru agricol şi a utilajelor în regim foarte solicitant de exploatare.  Supra-aditivarea uleiurilor din gama Triax Agra constă în nivele foarte ridicate de protecţie împotriva uzurii si aditivarea sa unica cu Molybenum si Boron.  Uleiurile TRIAX Agra îşi menţin integritatea chimică când motorul este expus continuu regimului de sarcină variabilă, temperaturi ridicate intermitente, condiţii de praf şi contaminare. 

CARE ESTE DIFERENTA PENTRU TINE?

  • Produse de calitate exceptionala care depasesc cu mult performanta uleiurilor orginala
  • Costuri mult mai mici atat de intretinere cat si costul efectiv al fluidelor. 
  • Garantie de 2 milioane USD pe aplicatie 
  • Intervale de schimb duble sau triple
  • Longevitarea turbinelor cu 300% mai lunga
  • Longevitatea pompelor hidraulice mult mai mare
  • TRIAX Agra inlocuieste orice uleiuri originale de la oricare producator, inclusiv John Deere, CASE, CLAAS, New Holland, Massey Ferguson, Kubota, Fendt. Folosesti un singur ulei pentru toata flota. 

INCEARCA ULEIURILE TRIAX AGRA - SINGURUL REGRET VA FI CA NU LE-AI INCERCAT MAI DEVREME.